services-banner

Schimb ulei cutie viteze automata 8HP/6HP

Desi exista inca soferi care prefera o cutie de viteze manuala (din cauza fiabilitatii sau din cauza stilului de condus), in ultimul timp din ce in ce mai multi proprietari de autoturisme opteaza pentru confortul oferit de cutiile de viteza automate. Datorita complexitatii cutiei de viteza automate, intretinerea acesteia necesita mai multa atentie fata de cutia de viteze manuala. Inlocuirea regulata (la intervalele recomandate de producator) a uleiului si a filtrului de ulei creste fiabilitatea si durata de viata a cutiei de viteze si reduce considerabil riscul de aparitie a defectelor costisitoare. Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata si noi vom avea grija ca masina ta sa fie pregatita in orice moment pentru drum.

Ce piese contine kit-ul de revizie cutie automata original ZF pentru BMW 8HP/6HP

  • Ulei original ZF - 7 litri
  • Baie ulei originala ZF
  • Suruburi cutie viteze ZF
  • Buson umplere ZF

Operatiuni conexe

service-01
Inlocuire distributie motor N47 BMW

Motorul diesel N47 de 2L este un motor modern, performant, dar cu o problema foarte cunoscuta in randul posesorilor: distributia pe lant care se uzeaza accelerat.

service-02
Inlocuire distributie motor N57 BMW

Motorul diesel N57 de 3L este un motor modern, performant, dar cu o problema foarte cunoscuta in randul posesorilor: distributia pe lant care se uzeaza accelerat.

service-03
Inlocuire kit ambreiaj si volanta

Daca patineaza si nu mai ai putere, trebuie inlocuit ambreiajul, altfel risti sa ramai in drum.

Curatare galerie de admisie
Curatare galerie de admisie

Autoturismele cu motorizare diesel colecteaza depuneri de carbon in interiorul admisiei, in special cand se conduce pe distante scurte sau subturat.