Inlocuire supapa EGR

Inlocuire supapa EGR

Valva EGR este intalnita la majoritatea motoarelor si este folosita pentru recircularea unei parti din gazele deja arse. Rolul acesteia este de a reduce emisiile de noxe dar si de a micsora temeraturile din interiorul cilindrilor in momenul arderii amestecului de aer si carburant. Simptomele unei valve EGR defecte sunt variate: martor aprins in bord, lipsa putere motor, acceleratie greoaie, consum marit de carburant, infundarea filtrului DPF, fluctuatii in mersul motorului sau, in unele cazuri, chiar imposibilitatea de a utiliza masina. Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata si noi vom avea grija ca masina ta sa fie pregatita in orice moment pentru drum.

  • Diagnosticare defectiuni valva EGR mecanica
  • Diagnosticare defectiuni valva EGR electrica
  • Curatare valva EGR (dupa caz)
  • Inlocuire valva EGR
  • Resetare adaptari valva EGR (dupa caz)

Operatiuni conexe

Inlocuire clapeta acceleratie
Inlocuire clapeta acceleratie

Daca ati observat ca aveti un ralanti oscilant sau pedala de acceleratie se blocheaza atunci cand motorul este cald, principalul vinovat ar putea sa fie corpul clapetei de acceleratie.

Inlocuire discuri si placute frana
Discuri si placute frana

Sistemul de franare este unul dintre cele trei elemente ale triunghiului sigurantei, care permite controlul vehiculului dumneavoastra si care asigura siguranta dumneavoastra si pe cea a pasagerilor dumneavoastra.

Inlocuire arcuri si amortizoare
Arcuri si amortizoare

Un autoturism sta bine pe sosea atunci cand arcurile si amortizoarele sunt functionale.

Inlocuire distributie motor
Inlocuire distributie

Daca nu inlocuiesti cureaua de distributie la timp, se rupe si va trebui sa reconditionezi tot motorul