services-banner

Inlocuire bujii si bobine

Bujiile doua tipuri de bujii: bujiile cu scanteie, folosite la motoarele pe benzina si bujiile incandescente, folosite la motoarele diesel. Daca in cazul motoarelor diesel, bujiile sunt folosite de regula doar pentru pornirea motorului, la motoarele pe benzina acestea sunt folosite constant pe durata functionarii motorului pentru a asigura aprinderea amestecului de carburat. In ambele cazuri bujiile sunt consumabile, acestea necesitand inlocuire regulata. Pentru motoarele pe benzina este recomandata inlocuirea bujiilor la fiecare aprox. 30.000 km, pe cand la motoarele diesel intervalul de inlocuire este mai mare, acesta depasind in general 60.000 km. Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata si noi vom avea grija ca masina ta sa fie pregatita in orice moment pentru drum.

  • Diagnosticare probleme aprindere
  • Inlocuire bujii scanteie
  • Inlocuire bobine inductie
  • Inlocuire bujii incandescente
  • Inlocuire releu bujii incandescente

Operatiuni conexe

Inlocuire clapeta acceleratie
Inlocuire clapeta acceleratie

Daca ati observat ca aveti un ralanti oscilant sau pedala de acceleratie se blocheaza atunci cand motorul este cald, principalul vinovat ar putea sa fie corpul clapetei de acceleratie.

Inlocuire discuri si placute frana
Discuri si placute frana

Sistemul de franare este unul dintre cele trei elemente ale triunghiului sigurantei, care permite controlul vehiculului dumneavoastra si care asigura siguranta dumneavoastra si pe cea a pasagerilor dumneavoastra.

Inlocuire arcuri si amortizoare
Arcuri si amortizoare

Un autoturism sta bine pe sosea atunci cand arcurile si amortizoarele sunt functionale.

Revizie - schimb ulei si filtre
Schimb ulei si filtre

Orice autoturism are nevoie de o revizie periodica de intretinere prin schimbarea uleiului si a filtrelor