Curatare galerie admisie

Curatare galerie admisie

Motoarele diesel fac depuneri de carbon in interiorul admisiei, in special cand masina este folosita preponderent pe distante scurte, in oras sau cand se merge subturat. Aceste depuneri de carbon obtureaza in timp galeria de admisie, altereaza fluxul de aer si raportul amestecului de aer/carburant si duc la scaderea performanei motorului si la cresterea consumului de carburant. Este recomandata curatarea periodica a galeriei de admisie si inlocuirea clapetelor din interiorul ei (dupa caz) pentru a pastra caracteristicile corecte de functionare ale motorului si pentru a evita alte posibile probleme pe termen lung.

  • Diagnosticare defectiuni galerie admisie
  • Curatare galerie admisie
  • Inlocuire clapete galerie admisie(dupa caz)

Operatiuni conexe

Inlocuire EGR
Inlocuire EGR

Defectiunile comune ale EGR-ului constau in infundarea supapei si blocarea ei intr-o anumita pozitie.

Inlocuire discuri si placute frana
Discuri si placute frana

Sistemul de franare este unul dintre cele trei elemente ale triunghiului sigurantei, care permite controlul vehiculului dumneavoastra si care asigura siguranta dumneavoastra si pe cea a pasagerilor dumneavoastra.

Revizie - schimb ulei si filtre
Schimb ulei si filtre

Orice autoturism are nevoie de o revizie periodica de intretinere prin schimbarea uleiului si a filtrelor

Inlocuire EGR
Inlocuire bujii si bobine

Bujiile manifesta uzura avansata cand zgomotul motorului este diferit, cand consumul de carburant creste, cand puterea motorului este mica sau neregulata si cand motorul da rateuri.