Contacteaza-ne

Service auto Bucuresti sector 3

Programare Service

Completeaza formularul de mai jos cu toate datele solicitate si te va contacta un consilier de service pentru a stabili toate detaliile

1.Informatii autoturism
2.Informatii programare
3.Date contact

Service Auto Bucuresti

Atelierul Autohut este un service auto din Bucuresti, autorizat RAR pentru a presta orice operatiune pentru orice marca auto. Infiintat in 2015 ca o extensie a magazinului online, in momentul de fata este dotat cu 5 posturi de lucru, stand de frana, echipamente si scule de ultima generatie care ne ofera posibilitatea de a executa orice operatiune in domeniul auto. Va putem oferi si servicii de diagnoza computerizata pentru marea majoritate a autovehiculelor de pe piata.

Operatiunile in service se desfasoara doar pe baza de programare online sau telefonica si in urma unei oferte de pret intocmita in baza seriei de caroserie a masinii. In acest fel clientul stie care va fi nota totala de plata atunci cand se stabileste programarea. Clientul poate astepta langa masina asistand la operatiune sau in sala de asteptare dotata cu internet WiFi, AC, televizor, espressor cafea si dozator de apa.